Referat: Syrianska FK Lidköping - Töreboda IK

DM match nummer 2 är nu avklarad och ytterligare en vinst tar vi med oss från denna match.

Fokus inför denna match var att vi skulle tänka och träna på vårt spel utan boll i speluppbyggnad, och oj om vi spelade vårt spel i hög fart.

1:a halvlek
Redan efter 2 minuter avlossade Hampus ett bra skott där Aram var påpasslig och tog emot returen och satte 1-0.
Töreboda centrerade och spelade låg försvar där vi hade lite svårt att hitta igenom mitten, då ändrade vi vår speluppbyggnad till att hitta ut till våra Wingbacks och yta, det fick dom!

Första halvlek bestod egentligen av spelbredd och spelvändningar där Töreboda egentligen aldrig hotade oss och fokuserade mer på sitt egna försvarspel än deras anfallspel.

Det stod 7-0 efter 45 spelade minuter.

2:a halvlek
Vi tog det lite lugnare i andra halvlek, för att spela av matchen men under en minuts ofokus mot slutminutrarna så fick Töreboda in en boll i mål och vi kunde skriva av matchen som en 12-1 vinst.

Stort eloge till Danijel Nikola med sina 7 mål och till Lukas Hjort med sina 4 assister.
Backlinjen skall ha eloge för deras stabilitet och mittfältet för deras arbetsinsats.

Vi tackar även domare Peter Ekbladh och motståndarna för en god match.